Ανακοινώσεις

Β φάση αξιολόγησης – Πρόγραμμα Συνεντεύξεων

Η δεύτερη φάση αξιολόγησης αφορά την προσωπική συνέντευξη των υποψηφίων που έχουν προκριθεί από την πρώτη φάση αξιολόγησης από την αρμόδια επιτροπή επιλογής των υποψηφίων.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  • 17:00 – 18:00: Από Α ως Ε (το γράμμα έναρξης του επιθέτου)
  • 18:00 – 19:15: Από Ζ ως Κ
  • 19:15 – 20:30: Από Λ ως Μ

ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  • 17:00 – 18:00: Από Ν ως Ρ
  • 18:00 – 18:45: Από Σ ως Τ
  • 18:45 – 19:30: Από Φ ως Ω

** Αν κάποιος υποψήφιος δεν μπορεί να συνδεθεί την ώρα που έχει προγραμματιστεί η συνέντευξή του, μπορεί να συνδεθεί κάποια άλλη στιγμή, όσο γίνονται συνεντεύξεις, αφού προηγουμένως ενημερώσει την επιτροπή διενέργειας των συνεντεύξεων με την αποστολή e-mail στο: mbatourism.ihu@gmail.com

Στην αρχή της συνέντευξης οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιάσουν εν συντομία (σε 2 λεπτά περίπου) τον εαυτό τους και να αναφερθούν στους λόγους για τους οποίους θέλουν να κάνουν το μεταπτυχιακό. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τα μέλη τη επιτροπής διενέργειας των συνεντεύξεων.

ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΖΟΟΜ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:  https://zoom.us/j/93301690155   

και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα δείτε στην οθόνη.

Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το ΖΟΟΜ, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε νωρίτερα από το χρονικό πλαίσιο των συνεντεύξεων, ώστε να εξοικειωθείτε και να λύσετε τυχόν προβλήματα με μικρόφωνο, κάμερα, κ.α. 

Κατά τη σύνδεσή σας θα λειτουργεί «αίθουσα αναμονής», στην οποία θα περιμένετε (θα διαπιστώσετε ότι είστε συνδεδεμένοι, αλλά δεν θα βλέπετε τους άλλους υποψήφιους, ούτε τα μέλη της επιτροπής).  Όταν έρθει η σειρά σας, τα μέλη της επιτροπής διενέργειας των συνεντεύξεων θα σας καλέσουν να περάσετε στην αίθουσα της συνέντευξης.

Για την εύρυθμη διεξαγωγή και ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασία παρακαλείσθε:

Α) να συνδεθείτε έγκαιρα, στο χρονικό πλαίσιο στο οποίο έχει ορισθεί η συνέντευξή σας.

Β) να ειδοποιήσετε ότι δεν θα παρευρεθείτε, σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να μην πάρετε μέρος στη συνέντευξη, στέλνοντας e-mail στο mbatourism.ihu@gmail.com.

Μετάβαση στο περιεχόμενο