Eπιτυχόντες του πρώτου κύκλου αιτήσεων (early admission) και οδηγίες εγγραφής

BY IN Ανακοινώσεις Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Eπιτυχόντες του πρώτου κύκλου αιτήσεων (early admission) και οδηγίες εγγραφής

Ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «ΜΒΑ in Hospitality and Tourism», στον πρώτο κύκλο αιτήσεων.
Επιτυχόντες  πρώτου κύκλου αιτήσεων (αλφαβητικά):

Α/Α Ονοματεπώνυμο
1 Faridi Ahmad
2 Puneet Boora
3 Yaqoob Areeb
4 Γούτσιαρη Σταυρούλα
5 Δούκας Αλέξανδρος
6 Ελευθερίου Αποστολία
7 Θεοχαρίδης Αναστάσιος-Ιωάννης
8 Καραβασίλης Ιορδάνης
9 Κούρα Μαρία
10 Νέδος Χαράλαμπος
11 Παπαθανασίου Βύρων
12 Στραπλάκη Νικολέτα

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές καλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος για την εγγραφή τους στο Π.Μ.Σ. μέχρι και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ώστε να έχουν έκπτωση 600 ευρώ στα δίδακτρα. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν ολοκληρώσει την εγγραφή του εντός της παραπάνω προθεσμίας, κατοχυρώνει τη θέση του και μπορεί να εγγραφεί με τους επιτυχόντες του δεύτερου κύκλου αιτήσεων, πληρώνοντας το σύνολο των διδάκτρων.

1. Οι επιτυχόντες οφείλουν να καταβάλλουν την Α’ δόση,  500€, που αντιστοιχεί στο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου. Τα δίδακτρα καταβάλλονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό: GR80 0172 2570 0052 5705 8812 314 του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση του ποσού είναι το Ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η διευκρίνηση ότι πρόκειται για την «Α’ δόση, Α’ εξαμήνου, για το Π.Μ.Σ. «MBA in Hospitality and Tourism»».

2.  Στη συνέχεια πρέπει να προσέλθουν με την απόδειξη της κατάθεσης στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 27/6 έως και τη Δευτέρα  11/7 και ώρες 09:00-14:00 για να συμπληρώσουν τη δήλωση αποδοχής της ένταξής τους στο Π.Μ.Σ. Μαζί τους θα πρέπει απαραίτητα να έχουν την ταυτότητά τους και 1 φωτογραφία.

3. Ως αποδεικτικό της κατάθεσης των διδάκτρων θα χορηγείται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές Γραμμάτιο Είσπραξης από την Οικονομική Υπηρεσία της Επιτροπής Ερευνών, η  οποία και αντλεί  τα απαραίτητα στοιχεία από την Αναφορά Κίνησης του Λογαριασμού,  που της αποστέλλεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα από την Τράπεζα Πειραιώς.

Όσων φοιτητών τα ονόματα δε βρίσκονται στον παραπάνω πίνακα, καλούνται να καταθέσουν στην γραμματεία μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιουλίου τα δικαιολογητικά που τους λείπουν ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψήφιους  που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το Π.Μ.Σ. «Mba in Hospitality and Tourism».Για επιπλέον διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος.

Comments are closed.