Υποβολή αιτήσεων για το νέο κύκλο σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2017-18

BY IN Ανακοινώσεις Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υποβολή αιτήσεων για το νέο κύκλο σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2017-18

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 6ου κύκλου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» (MBA in Hospitality and Tourism).

Οι σπουδές διαρκούν τρία εξάμηνα και αντιστοιχούν σε 90 διδακτικές μονάδες (ECTS). Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται κατά τα δύο πρώτα εξάμηνα, ενώ στο τελευταίο εξάμηνο γίνεται η συγγραφή της διπλωματικής εργασίας, με τη δυνατότητα να εκπονηθεί σε συνεργασία με μια τουριστική επιχείρηση ή οργανισμό. Η επίσημη γλώσσα του προγράμματος είναι η αγγλική.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο on-line σύστημα υποβολής αιτήσεων ή στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ., αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά (διεύθυνση: Γραμματεία Π.Μ.Σ. «MBA in Hospitality and Tourism», Τέρμα Μαγνησίας, 62124, Σέρρες) αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Σεπτέμβρη 2017.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018
Παράρτημα
Αίτηση συμμετοχής
Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης!

Comments are closed.