Οδηγίες εγγραφής επιτυχόντων μεταπτυχιακών φοιτητών

BY IN Ανακοινώσεις Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγίες εγγραφής επιτυχόντων μεταπτυχιακών φοιτητών

Οι επιτυχόντες μεταπτυχιακοί φοιτητές καλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος για την εγγραφή τους στο Π.Μ.Σ.  Για τη διαδικασία της εγγραφής σημειώνονται τα εξής :

1. Οι επιτυχόντες οφείλουν να καταβάλλουν την Α’ δόση,  750€, που αντιστοιχεί στο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου. Τα δίδακτρα καταβάλλονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό: GR80 0172 2570 0052 5705 8812 314 της Επιτροπής Ερευνών του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση του ποσού είναι το Ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η διευκρίνηση ότι πρόκειται για την «Α’ δόση, Α’ εξαμήνου, για το Π.Μ.Σ. MBA in Hospitality and Tourism».

2.  Στη συνέχεια πρέπει να προσέλθουν με την απόδειξη της κατάθεσης στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, από την Δευτέρα 22/9 έως και την Παρασκευή 3/10 και ώρες 10-2 για να συμπληρώσουν μία δήλωση αποδοχής της ένταξής τους στο Π.Μ.Σ. Μαζί τους θα πρέπει απαραίτητα να έχουν την ταυτότητά τους και 2 φωτογραφίες.

3. Ως αποδεικτικό της κατάθεσης των διδάκτρων θα χορηγείται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές Γραμμάτιο Είσπραξης από την Οικονομική Υπηρεσία της Επιτροπής Ερευνών, η  οποία και αντλεί  τα απαραίτητα στοιχεία από την Αναφορά Κίνησης του Λογαριασμού,  που της αποστέλλεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα από την Τράπεζα Πειραιώς. Οι  μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παραλαμβάνουν το Γραμμάτιο Είσπραξης από τη γραμματεία του Π.Μ.Σ. δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψήφιους  που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το Π.Μ.Σ. «Mba in Hospitality and Tourism». Για επιπλέον διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος.

Comments are closed.