Διαρκής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδασκαλία της Ρωσικής γλώσσας

BY IN Ανακοινώσεις Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαρκής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδασκαλία της Ρωσικής γλώσσας

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «MBA in Hospitality and Tourism» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 2012–2013, σύμφωνα με το ΦΕΚ 876/20-03-2012 και τις διατάξεις του νόμου 3685/2008 (ΦΕΚ 148/16-06-2008, τεύχος Α΄) περί θεσμικού πλαισίου για τις μεταπτυχιακές σπουδές.
Για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών, που προκύπτουν, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόµενο(η), που έχει τις κατά το νόµο τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις, να αποστείλει σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διδασκαλία της Ρώσικης γλώσσας, στη γραµµατεία του Προγράµµατος, αυτοπροσώπως ή ταχυδροµικά (στη διεύθυνση : Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Γραµµατεία Τµήµατος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τέρµα Μαγνησίας, 62124 Σέρρες) ή µε e-mail (mbahospitality@teiser.gr), υπόψη του Διευθυντή του Π.Μ.Σ., υποβάλλοντας συνηµµένα τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος,
β. πλήρη φάκελο υποψηφιότητας, µε αναλυτικό βιογραφικό σηµείωµα, απόδειξη επάρκειας διδασκαλίας της Ρωσικής γλώσσας, παραστατικά της επαγγελµατικής και διδακτικής εµπειρίας,
γ. κάθε άλλο πρόσθετο παραστατικό, που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία, που αναφέρονται στο βιογραφικό και που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητα του υποψηφίου.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του Προγράμματος (τηλ: 2321049135, 2321049391).

Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ.

Δημήτριος Πασχαλούδης

Comments are closed.